Włącz powiadomienia Zarządzaj powiadomieniami Moto-Profil

Najnowsze informacje

Targi ProfiAuto Show odbędą się w 2021 roku

Szanowni Państwo, spółka Moto-Profil, organizator targów motoryzacyjnych ProfiAuto Show, informuje o odwołaniu tegorocznej edycji wydarzenia, zgodnie z negatywną opinią Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w Katowicach, bazującą na analizie aktualnej sytuacji związanej z rozprzestrzenianiem się koronawirusa SARS-CoV-2. Targi miały się odbyć w Katowicach w dniach 30-31 maja 2020 roku.

10 000 butelek wody dla Szpitala Specjalistycznego w Chorzowie

Moto-Profil – dystrybutor części i akcesoriów motoryzacyjnych z Chorzowa – wspiera Szpital Specjalistyczny w tym mieście. Przedstawiciele spółki przekazali placówce 10 tysięcy butelek wody mineralnej, z której skorzystają pacjenci, lekarze oraz personel medyczny. To wsparcie szczególnie ważne podczas trudnego czasu walki z koronawirusem na oddziale zakaźnym.

Firma Moto-Profil działa w standardowym trybie

Szanowni Klienci, kierując się Państwa spokojem informujemy, że pomimo aktualnej sytuacji w kraju robimy wszystko, aby zabezpieczyć Wasze biznesy. Zamówienia i wysyłka towarów, transport – wszystko działa zgodnie z planem.

Zobacz pozostałe aktualności