Włącz powiadomienia Zarządzaj powiadomieniami Moto-Profil

Najnowsze informacje

Szkolenia online – innowacyjność i wygoda

Szkolenia online w ofercie Moto-Profil to nowoczesne i przyjazne dla użytkowników rozwiązanie. Zostały opracowane przez specjalistów reprezentujących największe marki motoryzacyjne. Dotyczą najważniejszych zagadnień branżowych – zarówno nowości produktowych, jak i kluczowych dla bieżącej pracy procesów. Przygotowano je z myślą o mechanikach i specjalistach z branży pragnących poszerzać swoją wiedzę i kompetencje.

ProfiBonus: przepis na trwałe partnerstwo

Rynek jest dziś przepełniony programami lojalnościowymi. Na każdym kroku klientów zachęca się do zakładania kart, zbierania punktów, korzystania z bonusów. To sposób na zbudowanie trwałej relacji z nimi i zaoferowanie im wartości dodanej. Stawką jest ich zadowolenie, które przekłada się na wymierne efekty biznesowe. Firma Moto-Profil z Chorzowa we współpracy z Sodexo Benefits and Rewards Polska stworzyła rozwiązanie, które w trwały i efektywny sposób wpływa na wzmocnienie relacji biznesowych z bezpośrednimi odbiorcami – hurtowniami i sklepami motoryzacyjnymi. Jak to działa? Opowiada Natalia Majchrowska-Jakubiec – specjalista ds. marketingu w spółce Moto-Profil.

Zobacz pozostałe aktualności